Cautare

2622 de rezultate pentru "radu maricel" (3.09 secunde)
Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa atragem bani si investitii in Constanta”, a declarat ieri primarul Radu Mazare (foto), dupa sedinta lunara a Consiliului Local Constanta.
Radu Mazare (foto), presedintele organizatiei Constanta, spune ca nu este deranjat ca nu se mai organizeaza alegeri interne in partid nici pentru functiile din BPN, nici pentru cele din organizatii.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Principele Radu, candidat la presedintia Romaniei, sustine ca politicienii care conduc Romania se preocupa prea mult de sarbatori campenesti si lansari electorale si ii acuza de "iresponsabilitate, obtuzitate si egoism" in aceasta perioada de criza. ... Cele patru greseli acuzate de Principele Radu:
Principele Radu Duda, candidat independent la alegerile prezidentiale din toamna, afirma ca se va baza pe alegatorii care nu au dorit sa iasa la vot la parlamentarele din 2008.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat ca Radu Mazare a fost in incompatibilitate in perioada 23 aprilie - 6 noiembrie 2003, pentru ca, pe langa functia de primar al municipiului Constanta a detinut si exercitat concomitent si calitatea de administrator al S.C.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800. ... Radu Mazare a precizat ca acest contract are o durata de patru ani, nu de unu, asa cum a aparut in presa.
Principele Radu Duda s-a retras, astazi, din cursa prezidentiala, "cu parere de rau, dar cu speranta pentru viitor", spunand ca "de aici incolo, campania prezidentiala nu va mai fi o lupta electorala, ci o lupta intre clanuri".
Opozitia PSD-PNL doreste infiintarea unei comisii de ancheta pentru ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a anuntat ieri, rezultatele finale ale alegerilor partiale din Colegiul 1, candidatul PNL Radu Stroe a fost votat de 7.625 de alegatori, adica 70,17% din voturi, iar cel al PD-L, Honorius Prigoana, a primit voturile a 3.242 de persoane - 29,83% din voturi.
Crin Antonescu - presedinte Radu Stroe - secretar general Vicepresedintii: Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
Secretarul general al PNL, Radu Stroe, a declarat, miercuri ca ar traduce prin "paine si circ" propunerea PDL la Colegiul 19, in persoana lui Teo Trandafir, despre care spune ca e o "actrita glumeata" si nu om politic, in timp ce Liliana Minca e macar economista si are experienta.
Radu Berceanu a spus, in plenul Senatului, ca unele afirmatii din motiunea "Transporturile in Romania, trase pe dreapta de guvernarea de aceeasi orientare", initiata de PSD sunt confuze, abordate superficial si chiar incorect.
In schimb, senatorul Radu F. ... Putem vota pentru sau impotriva acum, iar functie de asta vom gasi calea cea mai potrivita", a declarat Radu F. ... Sergiu Nicolaescu a tinut sa-i reaminteasca lui Radu F. ... La randul sau, Radu F.
Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca luni va fi cunoscut numele primului parlamentar PDL care va trece la PSD, formatiunea sa fiind in discutii, pentru inceput, cu trei-patru reprezentanti ai puterii.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Traian Radu Ungureanu s-a lepadat de Basescu. ... Acest punct de echilibru face din PD-L singura constructie politica stabila din Romania", a glasuit mieros Traian Radu Ungureanu dupa sedinta de sambata a Consiliului National de Coordonare al PDL.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Radu Mazare : ... Radu Mazare sau Victor Ponta?
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Nici macar aceasta varianta nu convine insa unora dintre liderii PDL, cel mai fervent opozant aratandu-se presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu. ... UNPR a reactionat ieri la afirmatiile liderului PDL Dolj, Radu Berceanu, la adresa lui Antonie Solomon.
google-analytics.com